Bulgaria Excel Days 2018

Миналата година, на първото издание на Bulgaria Excel Days, взеха участие над 200 представители на бизнеса, повечето от които дадоха изключително високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

И тази година на Bulgaria Excel Days ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.

На 1-ви ноември в залата на Rainbow Plaza, София ще се състои голяма конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform като Кен Пълс (Канада), Оз дю Солей (САЩ), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker очакваме представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А на 31-ви октомври и 2-ри ноември ще се проведат 2 Мастъркласа, водени от Кен Пълс, и Гаспар Каменшек.

Важно:

Поради големия интерес към мастъркласовете на Кен Пълс и Гаспър Каменшек и изчерпването на местата за тях,  в рамките на конференцията Bulgaria Excel Days 2018 успяхме да организираме още 2 извънредни мастъркласа – на още двама от нашите лектори, носители на престижната награда MVP за Microsoft ExcelТони де Йонкер и Оз дю Солей.

Мастъркласът на Оз дю Солей е озаглавен „Invincible! Excel & Power Query in the Real World“. Той е подходящ за всички, които обработват и анализират големи масиви дата с помощта на Excel или Power Query. Повече информация за програмата и учебните модули може да намерите тук.

Мастъркласът „Invincible! Excel & Power Query in the Real World“ ще се проведе на 3 ноември, събота, в семинарната зала на хотел Maison, София.

Мастъркласът на Тони де Йонкер е озаглавен „Mastering Financial Modelling using Modern Excel“. Той е подходящ за всички, които обработват и анализират финансова информация с помощта на Microsoft Excel. Повече информация за програмата и учебните модули може да намерите тук.

Мастъркласът „Mastering Financial Modelling using Modern Excel“ ще се проведе на 2 ноември, петък, в учебната зала на партньорите ни MDV Professional Education (https://mdvtraining.bg/).

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и “tips and tricks”, които ще улеснят ежедневната ви работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Всеки сериозен бизнес използва Microsoft Excel. А PowerBI инструментите започват да навлизат все повече в “know how” арсенала на много български компании.

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

Тази конференция ще бъде от изключителна полза и зa бизнec aнaлизaтopи и специалисти, чиято основна дейност е насочена предимно към обработка на бази данни и Big Data анализ на големи масиви информация, създаване custom data модели или работят в сферата на Вuѕіnеѕѕ Іntеllіgеnсе Ѕоlutіоnѕ (ВІЅ).
Препоръчително е, всички участници в конференцията да притежават добри познания и умения в ползването на Microsoft Excel и да могат да боравят над средното ниво с основните инструменти и функции на програмата; както и да владеят английски език.

Лекциите на чуждестранните гости и мастъркласовете, ще бъдат на английски език.

Защо да бъда част от Bulgaria Excel days 2018?

Топ лектори

10 лекции от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel, всички носители на най-престижното Microsoft отличие – Microsoft Most Valuable Professional (MVP)

Мастъркласове

4 мастъркласa на четирима световноизвестни специалисти в сферата на Excel, Power BI и Data analysis

Нетуоркинг

Възможност за бизнес нетуоркинг и лична комуникация с лекторите на конференцията

 

Bulgaria Excel Days 2018 се организира от ITraining, с любезното съдействие на Microsoft Bulgaria.