Публикация в Dama.BG

boriana petrova excel days

Боряна Петрова на Bulgaria Excel Days 2017

За втора поредна година Bulgaria Excel Days ще събере едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI и VBA for Excel. Освен конференцията, която ще се проведе на 1 ноември в Rainbow Plaza, София, програмата включва и 2 мастъркласа – на 31 октомври и 2 ноември.

Повечето лектори на конференцията са от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform – като Кен Пълс (Канада), Оз дю Солей (САЩ), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), Тони де Йонкер (Холандия) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker се очаква представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А „Bulgaria Excel Days 2018“ се очаква да открие изпълнителният директор на Microsoft България Калин Димчев.

Амбицията на организатора на събитието Боряна Петрова (основател на компанията за ИТ и Microsoft обучения ITraining), e то да се превърне в най-голямото и най-авторитетното по рода си в Европа. Миналата година над 200 души взеха участие в Bulgaria Excel Days 2017, което задминава като мащаб известните европейски Excel summit-и, провеждани ежегодно в Амстердам и Мюнхен.

Към пълния текст на статията