Оз дю Солей

Microsoft MVP, САЩ

Оз е Excel трейнър и Data Management консултант повече от 15 години. Excel разработчик, блогър, лектор, инструктор, видео блогър, YouTube и Social Media звезда, увлекателен разказвач, търпелив ментор, забавен и ексцентричен образ. Microsoft Excel MVP от 2015.

Той е проявява подчертано страст към clean data and reliable reporting. Още по-голямата му страст е да преподава, да споделя знания и да развива уменията на хората как да обработват данните си по-ефективно, за да ги превърнат в полезна и ценна информация.

Оз е бил преподавател на многобройни събития, посветени на Excel в Чикаго, води семинари в University of Illinois-Chicago и Northwestern University, лектор на Microsoft Ignite Чикаго; съвместно с Mr. Excel – Бил Джелен, е съавтор на книгата, Guerrilla Data Analysis.

Неговият блог DataScopic.net се фокусира най-вече върху различни аспекти на работата с бази данни, как да бъдат обработвани и използвани най-ефективно с помощта на Excel, за да получат потребителите точно това, от което се нуждаят.

Оз е ветеран от Флотата на САЩ, завършил бакалавърска степен по философия University of IL-Chicago и Kennedy School of Government at Harvard University.

Темата на лекцията на Оз на конференцията е: “The Modern Excel: The New, The Cool, The Bizarre!”

Уеб сайтове:
www.ozdusoleil.com/

www.amazon.com