Конференцията на 1-ви ноември ще се проведе в Рейнбоу Плаза, София.

Рейнбоу Плаза е бизнес, шоу и конгресен център.

В него се намира единствената по рода си в България, амфитеатрална зала, подходяща за организиране на мероприятия от различен тип – частни и корпоративни партита, сватби, абитуриентски балове, семинари, представяния, концерти, както и телевизионни предавания.

От началото на съществуването е бил домакин на над 500 най-различни събития.

Комплексът разполага с въртяща и повдигаща се сцена – най-добрата сцена за спектакли-събития за представяне на продукт, ревю, концерт и др. Мултимедийно осигуряване, чрез, което се съчетават звук, анимация, видео и други типове медия; голям екран (с размери 5 м х 4 м), два малки екрана (3 м х 2.3 м), с плазмени монитори и статични и подвижни видеокамери; ресторант за 150 души с квалитетна кухня и отлично обслужване; открит и подземен паркинг, фризьорски салон и офис помещения и семинарни зали.

Мастъркласовете на 31-ви октомври и на 2-ри ноември ще се проведат в семинарните зали на хотел Maison, София.

Хотел Maison се намира точно срещу Рейнбоу Плаза и предлага чудесна база за провеждане на семинари и бизнес мероприятия. На разположение са 2 зали за събития, осветени от естествена светлина и оборудвани с модерна аудиовизуална техника – зала „Сердика“ и зала „Плиска“.

За мястото на събитието

Адрес

ул. Атанас Дуков № 29,
гр. София

Как да стигнa?

Автобуси 120, 88 (спирка МБАЛ Токуда)

Метро линия 2 - спирка Витоша (Парадайс МОЛ)