Bulgaria Excel Days 2019

Миналата година, на второто издание на Bulgaria Excel Days, взеха участие над 250 представители на бизнеса, повечето от които дадоха изключително високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

Видео от Bulgaria Excel Days 2018

И тази година на Bulgaria Excel Days ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel, Financial Modelling with Excel и приложението им за целите на бизнеса.

На 21-ви ноември в изцяло обновената и реновирана зала “Витоша” на Интер Експо Център, София ще се състои голяма конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия), Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker очакваме представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А 20-ти и 22-ри ноември ще се проведат 4 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспар Каменшек, Тони Де Йонкер и Лиам Бастик.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и “tips and tricks”, които ще улеснят ежедневната ви работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Всеки сериозен бизнес използва Microsoft Excel. А PowerBI инструментите започват да навлизат все повече в “know how” арсенала на много български компании.

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, Data Analysis, PowerBI for Excel.

Тази конференция ще бъде от изключителна полза и зa бизнec aнaлизaтopи и  специалисти, чиято основна дейност е насочена предимно към обработка на бази данни и Big Data анализ на големи масиви информация, създаване custom data модели или работят в сферата на Вuѕіnеѕѕ Іntеllіgеnсе Ѕоlutіоnѕ (ВІЅ).

Препоръчително е, всички участници в конференцията да притежават добри познания и умения в ползването на Microsoft Excel и да могат да боравят над средното ниво с основните инструменти и функции на програмата; както и да владеят английски език.

Лекциите на конференцията и мастъркласовете, ще бъдат на английски език.

Защо да бъда част от Bulgaria Excel Days 2019?

Топ лектори

10 лекции от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel, всички носители на най-престижното Microsoft отличие – Microsoft Most Valuable Professional (MVP)

Мастъркласове

4 мастъркласa на четирима световноизвестни специалисти в сферата на Excel, Power BI и Data analysis

Нетуоркинг

Възможност за бизнес нетуоркинг и лична комуникация с лекторите на конференцията

 

Bulgaria Excel Days 2019 се организира от ITraining, с любезното съдействие на Microsoft Bulgaria.