На 21 ноември, тази година, събитието, организирано от ITraining, със специалната подкрепа на Microsoft България ще събере отново едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI и VBA for Excel.

Конференцията ще се проведе в изцяло обновената зала „Витоша“ на Интер Експо Център София, като в нея ще вземат участие изявени лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform –  като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия), Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker се очаква представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А на 20-ти и 22-ри ноември  ще се проведат 4 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспар Каменшек, Лиам Бастик и Тони Де Йонкер.

Миналата година, на второто издание на Bulgaria Excel Days 2018, взеха участие над 250 представители на бизнеса, повечето от които дадоха високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Боряна Петрова ITraining

Боряна Петрова, ITraining

Боряна Петрова от ITraining, основен организатор на събитието, е на мнение, че всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices“ се организира от ITraining  с любезното съдействие на Microsoft България